installerar ert FTX-System

Ermes Ventilation & Energi AB

Byte till FTX-aggregat i villa

Vid första kontakt med oss börjar vi alltid med att boka in ett kostnadsfritt hembesök med en av våra erfarna projektledare. Tillsammans med er tar vi fram den bäst lämpande lösningen utifrån de behov du upplever. Vi utgår alltid efter dina behov. FTX installation

Fördelar med ett FTX ventilationssystem:

– Du kommer att spara uppvärmningsräkningen, eftersom värmeåtervinningssystemet återanvänder den varma luften i huset.

– Du kommer att uppnå ett bättre inomhusklimat eftersom den gamla luften blandas med ny luft.

– Systemet minskar värmeförlusten jämfört med traditionell ventilation.

– Du undviker lukt och minskar dammpartiklar.

– Anläggningen är allergivänlig. Anläggningen är utrustad med ett pollenfilter och filtrerar pollenpartiklar från luften.

Vi tar hand om ditt projekt från början till slut!

Vi tar hand om ditt projekt med fullt förtroende för att skapa en framgångsrik upplevelse för ditt företag eller din familj. Därmed har vi dig alltid med i processen fram till det färdiga resultatet. Vi ser alltid till att göra en kvalitetssäkring av projektet, i samråd med kunden så att förtroendet är högklassigt.

Våra tjänster:

  • Ventilation i lokaler – Oavsett lokal skräddarsyr vi ventilationsanläggningen åt dig i Stockholm och Malmö med omnejd. Vi ser till att de olika rummen har rätt luftflödesstorlek och rent luft. Bra ventilation kan också hjälpa till att sänka temperaturen och förbättra arbetsmiljön, samtidigt som man undviker täppt och gammal luft. Vi hjälper dig att ventilera dina skola-, kommersiella och kontorslokaler i Stockholm och Malmö.
  • Ventilation i hus – Vi kontrollerar ventilationen av ditt hus i Stockholm och Malmö. Det måste alltid finnas bra luft in i de rum du vistas i, till exempel sovrum och vardagsrum. Kök och badrum är andra viktiga rum som måste ventileras för att säkerställa god luftcirkulation och för att minimera risken för mögel och dålig luft. ftx Installation
  • Ventilation via köksfläktar – Oavsett kök kan köksfläkten spela en viktig roll i ventilationen av hemmet eller rummet. Om en köksfläkt installeras när du bygger huset, ska den användas som en del av ventilationen. Om du behöver installera en köksfläkt i ett gammalt hus kan fläkten ändra luftflödet i köket och andra delar av huset. Kontakta oss så hjälper vi dig.
  • Ventilation i entreprenader – Vi utför  stora och små ventilations entreprenader i Stockholm och Malmö. Om det är en nybyggnation är vi ansvariga för att installera nytt aggregat och ventilationssystem. För mindre entreprenader som ombyggnad, renovering och tillbyggnad hjälper vi till att komplettera befintliga system för att optimera inomhusklimatet. contact us ftx Installation

Offert eller rådgivning?

Vi löser anpassad offert inom 24 H och erbjuder kostnadsfria hembesök. Fyll i formuläret & beskriv ditt ärende, vi återkopplar inom en arbetsdag.