ventilation service

ERMES

Ventilation & Energi

Om oss

Varför välja oss?

Ermes Ventilation & Energi ett ventilationsföretag i Stockholm & Malmö som består av välutbildade anställda (VVS-ingenjör, Ventilationsmontör, Plåtslagare & Energispecialister),  med många års erfarenhet av ventilationsrengöring, installations av ventilationssystem, ventilationsrör, fläktar, torktumlare, och mycket mer.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Allt arbete dokumenteras med rengöringsresultat och foton, med fokus på kundens önskemål.

Vårt mål är ditt inomhusklimat.  specialister på rengöring och installation av alla typer av ventilationskanaler och ventilationssystem. Vi letar ständigt efter nya tekniker.

Det är därför vi alltid är först med de senaste verktygen, materialen etc. Vi är baserade i Stockholm, men vi täcker hela Sverige.

Ermes Ventilation & Energi

Vi på Ermes Ventilation & Energi  arbetar efter Boverkets byggregler. Det innefattar krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetens, hälsa och säkerhet. Detta är framtaget för att vi ska kunna garantera er kvalitét i alla våra arbeten.

 

Kompetens & Certifiering

Vi är stolta över vårt arbete, vi är alltid i framkant när det gäller kompetens och kvalitet. Vi är noga med rätt certifieringar och behörigheter för vår personal för att kunna erbjuda dig som kund trygghet och bästa möjliga resultat.

Kontakta oss!

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.