ventilation service

ERMES

Ventilation & Energi

Rengöring av ventilation Stockholm & Malmö.

När rengjorde ni senast era ventilationskanaler?

Varje år samlar vanligtvis varje hushåll i Sverige upp till 40 kg smuts, damm och allergener i sina luftkanaler. Dessutom, när du använder värme eller luftkonditionering, kommer dessa föroreningar att spridas i hela ditt hem, vilket förvärrar andningssjukdomar som astma. Det är därför det är viktigt att investera i professionell luftreningstjänst. Hur vet jag att min ventilationskanal behöver rengöras? (ventilation service)

Om dina kanaler ser smutsiga ut är de troligtvis vara smutsiga. Om du inte kommer ihåg eller har rengjort några ventilationskanaler under de senaste tre åren kan det vara dags att rengöra dem vi rengör ventilation i Stockholm och Malmö samt omnejd.

Använd din smartphone för att ta bilder i kanalen. Har någon i familjen allergier, astma eller andra andningssjukdomar? Känner du illamående, huvudvärk, kliande ögon eller andra symtom när du är hemma? Finns det husdjur och / eller stora mängder damm på möbler, skåp, toalettbord etc.?

Vi finns för dig i Stockholm & Malmö för att rengöra dina Ventilationskanaler.

ventillation service

Rengör ventilation i Stockholm & Malmö

Hur ren är luften du andas in? Även om ingen hemma lider av allergier eller andra sjukdomar, kommer ren luft att hjälpa dig att hålla dig frisk. Tänker du på damm och föroreningar du andas in i ditt hem? Regelbunden ventilationsrengöring, rena ventilationskanaler och rent ventilationssystem. Vi på Ermes Ventilation & Energi AB kan säkerställa att du alltid andas in frisk luft.

VI ÄR SPECIALISTER

 När Ermes Ventilation service & Energi utför en serviceinspektion av ett ventilationssystem kontrollerar vi ventilationssystemet och reparerar eller byter ut eventuella felaktiga delar. Men även om systemet körs precis som det ska och det inte finns något att byta ut eller reparera är det nödvändigt att rengöra filter och ventilationskanaler med jämna mellanrum så att systemet fortsätter att fungera optimalt.

Akta dig för damm, smuts och fett

Både filtren och hela kanalsystemet måste rengöras noggrant så att damm, smuts och fett avlägsnas. Smutsiga filter och kanaler gör att ventilationssystemet går med reducerad effekt. Anläggningen går inte som den ska och energiförbrukningen ökar. Dessutom bildar smutsiga filter och kanaler också en grogrund för bakterier och mögel. Och slutligen innebär damm och fett i filter och kanaler en ökad risk för brand och explosion.

KONTAKTA OSS!

Beskriv ditt ärende & lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan, så kommer en av ventilation konsulter kontakta dig.